GALLERIES

  WorkFlow

  Capture your vibe, connect your tribe!

  Verhalen, ze nemen me mee naar een realiteit die ik (nog) niet ken en maken me nieuwsgierig. Ik hou ervan. Die liefde voor verhalen zet ik met WorkFlow in om jouw verhaal te vertellen. Of je nu een product of een dienst verkoopt, je klanten willen connectie voelen met jou en je onderneming. Als jij als ondernemer op een authentieke manier die connectie kan maken met potentiële klanten, dan is er heel veel moois mogelijk.

  Hoe gaat een WorkFlow reportage in zijn werk? 

  1. De voorbereiding

  In een kennismakingsgesprek (live of online) leren we elkaar kennen. We bepalen samen welke aspecten van je zaak je in de kijker wil zetten en hoe we dit kunnen doen.

  Ik begeleid je in elke stap van het voorbereidende traject en geef feedback waar gewenst.

  2. De fotoreportage

  Tijdens de fotoreportage kan je gewoon jezelf zijn. Ik zorg ervoor dat jij je comfortabel voelt. Jij doet je werk en ik zorg voor mooie, gevarieerde beelden. Sfeerbeelden, actiebeelden, portretten, details en overzicht.

   

   

  3. De beelden

  Na de fotoreportage ontvang je een online galerij met een ruime selectie aan beelden. Hier kan jij je favoriete beelden uit kiezen.
  Jouw verhaal in beeld!

  ...wat klanten zeggen...

  Sarah - this way up

  Rudi - Atelier Jamaer

  Harm - Houtdraaierij Desmet

  Maarten en Sofia - Studio MOWK

  Naomi

  Ik ben je zooooooo dankbaar! Zo veel mooie beelden. Die ga ik zeker en vast ‘volgebak’ kunnen inzetten op al mijn kanalen. Alles verliep supervlot en vertrouwd. Het shooten zelf is omgevlogen. Ik denk dat ik mijne fotograaf wel gevonden heb!

  MEER FOTO'S VAN DEZE REPORTAGE

  Ik ben ontzettend tevreden, het zijn prachtige foto’s. De kleuren zijn zo warm! Ik ben zelfs verrast geworden met foto’s vanuit andere invalshoeken maar plots besefte ik weer dat je regelmatig tussen de planten vertoefde ;-).

  MEER FOTO'S VAN DEZE REPORTAGE

  “’t Is echt zoals het is. Maar dan in schone foto’s.”
  Door je insteek met WorkFlow dacht ik eraan dat het ook wel interessant is om het uitselecteren en keuren van de stammen in beeld te brengen. Want daar start het voor ons allemaal. Het juist inschatten welke stammen het meest in welk product verwerkt worden. Het is een heel belangrijk onderdeel van de “metier”.

  MEER FOTO`S VAN DEZE REPORTAGE

  Ik wil je graag feliciteren met de prachtige foto's voor Studio Mowk. Je hebt echt een gave om gewone momenten via foto's te capteren en de schoonheid ervan te belichten. Ik word er heel erg blij van. Bedankt ook voor je grondige aanpak en flexibiliteit. De foto's hebben omwille van hun professionele afwerking een gigantische meerwaarde voor de marketing van Studio Mowk. Dit vergemakkelijkt het werken voor de komende maanden.

  MEER FOTO`S VAN DEZE REPORTAGE

  Ik wist dat ik wat had met fotografie. Ik kende de kracht van beelden. En toch is het door jouw fotoreportages van ons in actie, op de villa creato heuvel, tijdens onze #creatiedagen, … dat ik meer dan ooit voel en zie hoe waardevol het is om je manier van ondernemen in beeld te brengen.
  Het voelt als een schatkist, dat archief aan foto’s waar ik uit kan plukken. Het maakt de website van Compagnon de route, onze posts, stories en mails zoveel sterker.
  Je bent er in geslaagd om mijn compagnon Barbele en mezelf zeer eerlijk en authentiek in beeld te brengen en daarin een hele resem aan emoties, indrukken en workflows te capteren.
  Dat je dan nog eens een geweldig leuke en ondernemende madam bent om in aanwezigheid te hebben, is natuurlijk een extra troef 🤩

  MEER FOTO`S VAN DEZE REPORTAGE

  Klaar voor je WorkFlow reportage?

  Kies hier de formule die bij jou past!

  Light

  € 450

  - Kennismakingsgesprek (online)
  - Begeleiding in alle voorbereidingen naar de reportage toe
  - 2 uur fotografie op 1 locatie
  - 30 beelden
  - Online galerij en back-up

  Halve dag

  € 650

  - Kennismakingsgesprek
  - Begeleiding in alle voorbereidingen naar de reportage toe
  - 4 uur fotografie (kan op meerdere locaties)
  - 70 beelden
  - Online galerij en back-up

  Full day

  € 975

  - Kennismakingsgesprek
  - Begeleiding in alle voorbereidingen naar de reportage toe
  - 7 uur fotografie (kan op meerdere locaties)
  - 125 beelden
  - Online galerij en back-up

  exclusief BTW en kilometers (0,45/km) vanuit Dentergem

  ...wat klanten zeggen...

  Justine - Momentum Marketing

  Sigurn

  Foto’s (laten) nemen van mezelf voelt altijd ongemakkelijk aan en dat zie je meestal ook in het resultaat 😉!
  Met Karen was dat een volledig andere ervaring. Alles was heel goed voorbereid en ze dacht mee over de uitstraling van mijn onderneming. Ze voorzag voor de shoot zelfs de locatie en de nodige attributen! Tijdens de shoot stelde ze me constant op mijn gemak, waardoor de foto’s heel spontaan en authentiek zijn. Net wat ik wou. Merci Karen!

  MEER FOTO`S VAN DEZE REPORTAGE

  "Hoe gaat zo'n fotoreportage verlopen?", dat vroeg ik me af. Ik heb geen zin in poseren, en dingen die in scene zijn gezet.
  Voor Karen hoef je niet krampachtig te poseren. Nee. Het begon met een leuke ontspannen babbel, waarin we het hadden over wat we die dag voorzien hadden te doen.
  Karen wil vooral dat je gewoonweg jezelf bent. Zij slaagt er dan wonderwel in om je dan op de gevoelige plaat te vangen zoals je bent, maar op manieren dat je zelf niet voor mogelijk hield.
  Haar geheim? Ik denk dat je je het meest op je gemak bent als je je eigen ding aan het doen bent. Voeg daar het talent aan toe van Karen, en je hebt foto's die je eerder niet voor mogelijk hield.
  Eerlijke foto's van jezelf. Foto's om trots op te zijn!

  MEER FOTO`S VAN DEZE REPORTAGE