GALLERIES

  Waarom een fotograaf op je communie- of lentefeest een meerwaarde is.

  Tijdens de communiebrunch het voorbije weekend was het nog maar eens duidelijk. Dit is een mijlpaalmoment. We herinneren ons allemaal nog onze eigen communies. We weten exact wat we aanhadden, we herinneren ons de cadeautjes, het gaan tonen, de liedjes,…

  Zoveel jaren later blijven deze momenten ook voor onze kinderen een mijlpaal. De invulling is een pak anders dan vroeger. Er zijn niet enkel nog communiefeesten maar ook lentefeesten, groeifeesten, tienerfeesten en wellicht nog een boel andere ‘feesten’. Maar allemaal komen ze op hetzelfde neer. Je kind vieren op een belangrijk moment in zijn/haar leven. Omringd door familie en/of vrienden.

  Je kiest een fijne locatie voor die dag. Iedereen is mooi uitgedost en er heerst een vrolijke en uitgelaten sfeer. Hoe leuk is het dan niet om van die momenten een blijvende herinnering te hebben, een feestreportage! De sfeer, de details, de onvergetelijke momenten én uiteraard de aanwezigen.

  Een feestreportage – praktisch?
  Bij een feestreportage kom ik gedurende 2 uur langs op jullie feest. Ik leg er alle fijne momentjes vast, vereeuwig de details en maak ook beelden van jullie als familie of gezin. Kortom, jullie feest in beeld.
  Bij elke reportage ontvang je de beelden digitaal in hoge resolutie in een mooie online galerij én een stoefboek. Een feestreportage met dit alles inclusief heb je voor 450 euro.


  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Karen
  ×
  March 2, 2020