GALLERIES

  Pure moments - outdoor

  Tips en info voor gezinnen

  Yay! Jullie outdoor Pure moments fotoreportage is geboekt. Ik heb er al zin in en ik hoop jullie ook!
  Hieronder bundelde ik nog wat info en tips. Gewoon; om jullie al in de goeie mood te brengen. We gaan er samen iets geweldigs en mooi van maken!

  Jullie

  Een unieke en mooie ervaring!

  Jullie zijn het onderwerp van deze fotoreportage.
  Ik wil jullie vastleggen hoe jullie echt zijn, hoe de dynamiek is tussen jullie en hoe jullie connecteren. Wees dus gewoon jezelf!
  Ik gids jullie, heel zeker. Ik zoek het beste licht, de leuke plekjes en ik geef richtlijnen; maar daarbinnen draait het allemaal om jullie!

  De kindjes

  Kinderen hebben geen handleiding.

  Kinderen zijn onvoorspelbaar. Ik heb er zelf 2 en weet dit. Jullie kinderen hoeven niet perfect te zijn (wat is perfect anyway?!).
  Het gaat om wie jullie en ook zij zijn.
  Jaag je er dus niet in op als je dochter net dat beetje actiever is dan je zelf zou willen of je zoon even de tijd nodig heeft om te ontdooien en aan de situatie te wennen. Ieder op zijn manier is prima!

  Kledij

  Je mag stralen.

  Je doet niet elke dag een fotoshoot; dus je mag stralen. Wil dat zeggen dat je jezelf niet meer moet zijn. Absoluut niet! Draag je nooit een hemd of jurk; doe er dan zeker geen aan voor de fotoshoot. Wees jezelf maar level up ;-).
  Zorg dat jullie onderling wat bij elkaar passen (zonder dat het lijkt alsof jullie een uniform aanhebben ;-)).
  Tinten en kleuren die mooi werken zijn:
  pasteltinten, jeans, grijs, aardetinten.
  Wat vermijd je best:
  te felle en drukke prints, fluo en grote opschriften want die trekken onnodig veel aandacht.

  En dan nog dit...

  Ik vind het fijn als je op tijd op de plaats van afspraak bent of me even via sms iets laat weten indien dit niet zou lukken.

  Zorg dat de kindjes voldoende gegeten en geslapen hebben. Indien je toch koekjes/fruit meebrengt; kies voor iets dat geen vlekken maak en zonder chocolade.

  Je hebt je mooi gemaakt; je ben er klaar voor. Eens we gaan fotograferen is het fijn als je dit allemaal kan loslaten. Een modderschoentje tegen je broek? Een knietje met een grasvlek? Dàt is gewoon hoe het is. Liever een stralende lach met modderknie dan blikken vol Aaaahs en Ooooohs!

  GENIET! Zowel van de shoot zelf als van de mooie herinnering die je nadien zult ontvangen. DIT zijn de momenten...DIT is waar het om gaat!