GALLERIES

  Investering?

  Een fotoshoot is een investering... Een investering in jullie verhaal aan de hand van mijn beelden. Een investering in een fijn moment met jullie dierbaren. Een investering in het creëeren van herinneringen.

  Info

  Een uitgebreide info-folder alsook een folder met de mogelijke producten kan per e-mail verkregen worden. Bij elk pakket kunnen bijkomend prints, digitale bestanden, albums en andere producten besteld worden.

  SMALL

  130 euro

  De small fotoshoot is een korte shoot. Enkel te boeken voor baby's op weekdagen en voor gezinnen op mijn vastgelegde minishootdagen. Niet voor groepen of families.

  BABY: voor baby's gaat de small shoot steeds door op weekdagen in mijn kleine maar gezellige thuisstudio. De shoot duurt ongeveer 30 minuten.

  GEZIN:
  Af en toe las ik een dag in waarop ik small-shoots organiseer. Ik kies een locatie en je kan langskomen voor een korte shoot. De shoot duurt 30 minuten.
  Volgende Small-shoot dag: 2 november 2019

  INCLUSIEF:
  Online galerij - 25 beelden met watermerk
  3 beelden in hoge resolutie

  BASIC

  195 euro

  De Basis is een volwaardige fotoshoot van 1 uur op locatie. Voor baby's is dit een shoot aan huis; voor gezinnen is dit een locatie naar keuze (ik kan zeker tips geven bij het uitzoeken van een locatie of een locatievoorstel doen).
  De kostprijs is berekend op gezinnen tem 6 personen. Voor grotere groepen/families komt er 10 euro per extra persoon bij.

  INCLUSIEF
  Online galerij (minimum 35 beelden in lage resolutie met watermerk) om uit te kiezen
  7 beelden in hoge resolutie vrij te kiezen uit de galerij

  All IN

  325 euro

  De All In is een volwaardige fotoshoot van 1 à 2 uur op locatie. Voor baby's is dit een shoot aan huis; voor gezinnen is dit een locatie naar keuze (ik kan zeker tips geven bij het uitzoeken van een locatie of een locatievoorstel doen).
  De kostprijs is berekend op gezinnen tem 6 personen. Voor grotere groepen/families komt er 10 euro per extra persoon bij.

  INCLUSIEF:
  ALLE BEELDEN in hoge resolutie zonder watermerk (minimum 50)
  Album van 10 pagina's met de mooiste foto's.

  Alle prijzen zijn voor groepen t.e.m. 6 personen; meerkost extra personen €10/persoon.

  Voor grotere groepen, bedrijfsopdrachten of andere samenwerkingen contacteer je me best via e-mail.

  Alles exclusief reiskosten vanuit Dentergem €0,44/km.

  Wat klanten zeggen

  Tiffany
  Emily
  Sigurn

  “Ooooh, Karen, ik heb er kippenvel van. Zo’n eerlijke foto’s…je bent een schat…ben niet snel stil te krijgen maar nu…ze zijn prachtig en écht, zoals we zijn.“

  "Wat een mooi foto's! We zijn heel blij met het resultaat en hadden het door onze koppige 2-jarige nooit zo leuk verwacht! Een grote dankjewel!"

  "MEID je hebt er een echt prachtige reeks van gemaakt! Ik (en niet alleen ik) zijn ongeloofelijk blij met de foto's!"