fbpx
GALLERIES

  Ons Corona-dagboek maand 1

  Maandag 16 maart, exact 1 maand geleden. De dag waarop de scholen dicht bleven en we in lock down gingen. Ik besloot heel impulsief om vanaf die maandag, 15 weggevallen schooldagen lang, mijn inspiratie te delen. Ik gaf 15 activiteiten-tips en 15 foto-tips via mail. Ze zijn ondertussen gebundeld in 2 e-books (klik even op de woorden als je interesse hebt in de ebooks). 

  Ondertussen ging ik ook thuis aan de slag. We deden de activiteiten en ik fotografeerde de kinderen ook heel intensief. Iets waar ik anders vaak niet of te weinig aan toe kom. Ik vind het geweldig. Het is een creatieve uitdaging voor mezelf, ik ontdek mijn huis en de lichtinval hier terug opnieuw en geniet van het samenspelen en dit vastleggen.
  Dit fotograferen resulteerde in een massa beelden van mijn eigen kinderen. Een slice of life reportage van mijn eigen gezin. Ik ben hier zo blij mee! Ons leven, onze bezigheden, hun kleine gewoontes en fratsen op beeld. Als ze ‘s avonds in bed liggen of op dagen dat ze er niet zijn (co-ouderschap) betrap ik mezelf erop dat ik door de beelden scrol. Ook zijzelf vragen geregeld om de foto’s te mogen bekijken. Heerlijk vind ik het. Een cadeautje voor ons alle 3!

  Wil je jezelf, post-Corona, ook graag zo’n reportage cadeau doen. Ik kom met heel veel plezier¬†zo’n Slice of life reportage van jouw gezin maken!
  Bij alle slice of life reportages ontvang je trouwens een album met jullie favorieten beelden en een slideshow!

  Ik maakte een overzicht van mijn favoriete beelden van de voorbije maand. Het waren er meer dan gedacht. Dus ik goot ze in een slideshow. Geniet even mee van het corona-dagboek van onze eerste maand.