GALLERIES

  Natuurlijke en oprechte babyfotografie

  “Ik wil ook nog 1 dingetje kwijt en dat is dat ik het erg jammer vind dat ik je werk niet eerder zag. Ik wou geen foto’s van A. als baby omdat ik die allemaal zo kitsch vond. Maar jouw werk is o-zo-prachtig, natuurlijk en oprecht!”

  Het gaf me meteen een dubbel gevoel…

  Enerzijds was ik uiteraard héél blij met het compliment over mijn foto’s. Met het feit dat ze overkomen bij anderen hoe ook ik het aanvoel en zie. Het doet deugd om te horen dat mijn werk zo gewaardeerd wordt.

  Anderzijds vond ik het ook erg jammer en frustrerend dàt ze me niet op tijd “gevonden” hadden. Want het is een feit dat mensen je moeten vinden, moeten weten dat je bestaat. Daarom niet om je meteen te boeken; maar om je te contacteren als het “de moment” is. Bij de komst van een baby, bij een communie of voor een ontspannen gezinsshoot.

  Ken jij dus iemand die zwanger is of net een baby’tje heeft mogen verwelkomen. Doe hen (en mij 😉 ) een plezier en stuur ze even de link naar mijn website, facebook of instagram door. Op die manier kunnen ze zien of ik misschien de persoon ben die hun prille herinneringen kan vastleggen. Of dit de stijl is waar ook zij van houden. Het zou jammer zijn als ook zij me pas “ontdekken” als de baby al een peuter is en als er dan spijt is van het “niet hebben”.
  Want het gaat snel en ze komen nooit meer terug, die eerste weken met je kleintje.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Karen
  ×
  April 4, 2019

  READ COMMENTS -

  0 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT