GALLERIES

  Mama’s zijn meestal degenen die achter de camera staan en dan bijna geen foto’s van zichzelf met hun kindjes hebben. Tijd om daar iets aan te veranderen dacht ik…dus ik startte met Mommy&me sessies. Deze zaten tot nu toe vooral in een “testfase”. Maar…geen beter moment om de Mommy&Me shoots wat extra aandacht te geven dan de mei maand. Want als je aan een mama vraagt wat ze het liefst wil voor moederdag zijn het ervaringen en herinneringen met haar kinderen.

  Geef jezelf of je mama dit jaar dus eens een prachtige herinnering cadeau voor moederdag. Omdat elke mama anders is en van andere dingen houdt, heb ik 3 types shoots ingepland!

  De shoot in de Pop-Up studio bij l’historie de Celeste (Olsene) op 18 mei:
  Een gratis shoot van 10` in mijn pop-up studio met een galerij met een selectie beelden (lage resolutie met watermerk) als resultaat. Nadien ben je vrij om al dan niet prints of digitale bestanden aan te kopen.

  Een mini shoot in mijn daglichtstudio (Dentergem) op 16 mei:
  Een shoot voor mama’s met jonge kinderen (0-5 jaar) van 30 minuten in mijn nieuwe daglichtstudio. Deze kost 95 euro.

  Een mini outdoor sessie (Baliekouter Wakken) op 25 of 29 Mei
  Omdat ik heel graag buiten fotografeer kon een outdoorsessie ook niet ontbreken voor de mama’s.
  Ook deze mini shoot duurt 30 minuten en kost 95 euro.

  Bij de minishoots (daglicht en outdoor) zijn inbegrepen in de prijs: de shoot zelf, de online galerij met een selectie beelden in lage resolutie met watermerk, 3 beelden in hoge resolutie en 5 fotoprints naar keuze.

  Bij alle shoots is er de mogelijkheid om beelden, albums of prints aan te kopen. Wens je de prijslijst hiervan op voorhand te zien, dit kan, mail me dan even!

  Niet vrij op de voorgestelde data…laat het me zeker weten. Misschien kunnen we op een andere manier afspreken.
  Toch liever met het volledige gezin op de foto? Dit kan ook! Check even de pakketten en mail me om verder af te spreken!

  Hopelijk tot heel binnenkort!

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Karen
  ×
  May 1, 2019

  READ COMMENTS -

  0 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT