fbpx
GALLERIES

  Met de hele familie op de foto?

  Vaak krijg ik de vraag of ik naast gezinnen ook families fotografeer. Ja! Dat doe ik ook. Grootouders, kinderen en kleinkinderen. Iedereen samen in 1 foto maar ook alle mogelijke combinaties onderling.
  Ze staan vaak niet online; omdat ik van iedereen die op de foto’s sta de toestemming nodig heb om ze te mogen tonen.
  Een paar weken geleden mocht ik terug een grotere familie gaan fotograferen én ik mag hun foto’s tonen. Joepie! Het was een hele fijne shoot. Het was écht koud maar toch was er ook een klein herfstzonnetje zichtbaar. De dynamiek onderling was geweldig. Iedereen was enthousiast! Er werd geknuffeld, gespeeld en gelachen.
  Connectie en plezier; daar draait het voor mij om. Deze geweldige mensen hebben dat helemaal begrepen!

  Wil je na het zien van deze foto’s ook graag een shoot me je familie. Contacteer me dan snel!

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  Tags:
  BY:
  Karen
  ×
  October 14, 2019

  READ COMMENTS -

  0 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT