fbpx
GALLERIES

  Met de grootouders op de foto!

  Grootouders en hun kleinkinderen. Het blijft een uniek gegeven. Ik vind het zelf heel schoon om mijn ouders met de kindjes bezig te zien. De gewoontjes die ze samen ontwikkeld hebben, de interesses die doorgegeven of gedeeld worden, de kleine geheimen die er onderling zijn. 

  Als ik met de kindjes toekom zie ik alle 4 die gezichten opklaren. Blij, vol verwachting en enthousiasme. Als ik terug vertrek met de kindjes zie ik soms ook een vleugje vermoeidheid en nood aan rust ;-). Maar als ze er zijn; is er tijd en aandacht om samen allerlei avonturen te beleven. Heerlijk!

  Grootouders en hun kleinkinderen vastleggen op beeld vind ik dan ook geweldig. Het kan tijdens een fijne outdoor adventures reportage, waar we  samen door het bos of park trekken en plezier maken. Maar het kan ook met een écht slice of life reportage. Zodat die unieke avonturen en gewoontes die jullie band zo uniek maken in beeld gebracht worden. 

  Ik hoorde, zag, las het de voorbije weken zo vaak. Hoe lastig grootouders het vonden om hun kleinkinderen niet te mogen zien, vastpakken en knuffelen. Het gemis was groot; aan beide kanten! Alles wat voorheen vanzelfsprekend was (het wekelijks opvangen van de kinderen op woensdag, het familie ontbijt op zondag, het supporteren aan de zijlijn van het voetbalveld op zaterdag,…), viel weg. Meteen! Volledig! Zonder pardon.

  Ik kan het niet genoeg herhalen; maar leg die herinneringen vast. ‘t Is zo leuk om te doen en zo schoon om te hebben en er te blijven van genieten!

  Bij elke fotoreportage ontvang je een stoefboek met jullie favoriete foto’s (twv 95 euro) en de geselecteerde beelden in hoge resolutie in een mooie online galerij (waarde afhankelijk van type reportage en dus ook het aantal beelden). 
  Bij de Slice of Life reportages ontvang je daarbovenop ook nog eens een filmpje met jullie avonturen zodat je het samen (oneindig veel keer) kan (her)bekijken met de nodige “Oh’s” en “Ah’s” en “weet je het nog’s”.