fbpx
GALLERIES

  Locatie - inspiratie

  Jullie fotoreportage is geboekt. Nu nog de ideale locatie vinden om deze te laten doorgaan. 
  Misschien hebben jullie een bepaalde plaats die bijzonder is voor jullie? Waarom gaan we daar niet naartoe? Twijfel je; mail me dan even en we bekijken het samen!

  Heb je niet meteen een plek in gedachten? Dan heb ik wat inspiratie voor jullie! Bekijk de locaties en foto’s die ter plekke gemaakt werden hieronder. 

  Handig om te weten:
  Voor locaties in Oost- en West-Vlaanderen reken ik geen extra kilometerkost. Locaties die verder weg zijn betalen vanaf “de grens” een bijkomende vergoeding (0,50 euro/km). 
  Alle locaties hieronder weergegeven vallen binnen de gratis-zone. 

  Baliekouter
  Groen natuurdomein

  De meeste van mijn foto's in het groen zijn gemaakt in natuurdomein "de Baliekouter" te Wakken. Het is een prachtig domein met open vlaktes en paadjes beschut door bomen en groen.
  Op een minder goeie dag ben je beschut tegen wind en lichte regen door het bladerdek. Bij hevige zon zijn er genoeg schaduwplekjes.
  Een zeer veelzijdige locatie dus.

  Gentbrugse Meersen
  Groen + houten brug

  In de Gentbrugse meersen heb je naast groen ook een mooie houten brug die een heel fijn effect geeft op de foto.
  Een leuke combi waar we veel kanten mee uit kunnen.

  Er is ook een kleine speeltuin. Deze is nogal kleurrijk voor op de foto maar een fijne beloning voor nadien ;-).

  De Porre
  Groen + bakstenen

  De Porre is een klein park dat gelegen is in Gentbrugge.
  De muren en omkadering zijn overblijfselen van een oude textielfabriek waartussen groen werd aangeplant. Een heel fijne combi van groen en industriële invloeden.

  Trax
  Betonlook

  Trax is een coole, creatieve site gelegen te Roeselare. Er is een skate park en er zijn ontmoetingsruimtes. Het buitendeel van de site is vrij te betreden.
  De buitenruimte is grotendeels 'overdekt'. Dit houdt in dat je onder een soort reuze afdak staat maar er zijn geen zijmuren waardoor je voldoende lichtinval hebt. Je staat nog steeds buiten maar als het regent sta je droog ;-).
  Het is een stoere locatie. Veel beton, grijs en hier en daar wat gele en houten elementen.

  Bos
  Groen - natuur

  Naast de Baliekouter zijn er nog enkele andere groene opties/bossen waar het fijn is voor een fotoshoot.
  Zo zijn er "de Meikesbossen" in Dentergem of "Bulskampveld" in Beernem.
  Fijne opties!

  Een stad
  urban look

  Wanneer je kiest voor een shoot in de stad heb je meteen een hele andere look. Dit kan ook heel leuk zijn. Hou er wel rekening mee dat steden vaak in ontwikkeling zijn en veranderen. Maar...toffe plekjes vinden we altijd.
  De hierbij gevoegde foto's zijn van een stadsreportage in Deinze maar sommige plekjes op de foto zijn ondertussen terug volgebouwd.