fbpx
GALLERIES

  In Focus

  Wil je creatiever fotograferen zonder je te verliezen in alle techniek?

  Ik help je graag op weg om je camera of smartphone vol zelfvertrouwen vast te nemen.  Zo kan je DIE momenten die er toe doen documenteren op een mooie en creatieve manier. Je maakt foto’s waar je trots op bent en die je wil delen met familie en vrienden. 

  Klinkt dit je bekend in de oren.

   

  • Je wil graag dat je foto’s creatiever en artistieker zijn maar hebt geen idee waar te starten. Je denkt dat je gewoon niet creatief genoeg bent.
  • De vele knopjes aan je camera verwarren je en je hebt geen zin om je door de ellenlange handleiding te worstelen.
  • Je mist vaak ‘het moment’ en hebt een volledige map met onscherpe foto’s.
  • Je maakt graag foto’s van je familie en vrienden maar je wil meer natuurlijke, spontane momenten in beeld kunnen brengen?
  • Je houdt van fotografie maar er zijn altijd 101 andere to do’s die eerst prioriteit krijgen. 

  “Ik ben echt blij dat ik de stap heb gezet om dit te doen. Ik had geen tijd voor avondschool. Maar op deze manier ben ik veel meer met fotografie bezig en leer ik echt veel sneller dan ik anders zou doen. En dat na nog maar 2 maanden.” – Inez

  IN FOCUS is hier om je te helpen!

   

  • Leer je camera en de techniek begrijpen zodat je geen waardevolle momenten meer mist.
  • Maak scherpe, mooie beelden door je de kennis van de techniek in natuurlijke lichtsituaties eigen te maken.
  • Leer kijken op een nieuwe, creatieve manier; zelfs als je denkt dat je “niet creatief” bent.
  • Creëer beelden vol emotie. Die je nog jaren kan koesteren en die je elke keer weer terug naar dat magische moment terugbrengen.
  • Neem dat momentje voor jezelf. Om bij te leren, te spelen en te creëren.

  In Focus moet je zien als een fotografiecursus, een plaats voor creatieve projecten, een bron van inspiratie, persoonlijke begeleiding en een foto Community in één.

  “Echt een ongelofelijk mooi platform. Je voelt de passie en het plezier die je zelf beleeft aan het fotograferen. Mij wist en weet je alvast te prikkelen, stimuleren en enthousiasmeren om mijn passie voor fotografie van onder het stof te halen. Heel blij mee 🤩” – Naomi

  Je krijgt toegang tot de technische informatie van de in focus basiscursus (dit is inclusief in het lidmaatschap – zolang je lid bent), maandelijks krijg je creatieve uitdagingen en word je uitgedaagd,  je wordt geïnspireerd met fotografen die in de kijker geplaatst worden. Je kan al je vragen stellen aan mij of aan de community én maandelijks maak ik een review video met jullie foto’s zodat je kan evolueren en groeien. Alle info wordt online verzameld en kan je blijvend herbekijken op je eigen tempo zolang je lid bent. Dit kan zowel met een spiegelreflexcamera als met eender welke andere camera (ja, dus ook je smartphone camera).  Dit alles vanuit het comfort van je eigen huis.

  “Super om te zien hoe jij naar anderen kijkt en hoe je persoonlijke ervaringen deelt. Dat is zo boeiend en zo anders dan wat ik al in alle andere (klassieke) opleidingen gezien heb.” – Naomi

  In Focus – Concreet

  22,5 euro/maand

  Focus op creativiteit en groei
  Toegankelijke, leuke projecten om je creatief uit te dagen. Je bent zeker creatiever dan je zelf dacht!
  Elke maand wordt er een nieuw project toegevoegd. en krijg je bijkomende uitleg betreffende licht, compositie. en techniek. Je kan ze in volgorde meedoen of je kan ze zelf ontdekken.

  Focus op groei
  Maandelijks heb je de kans om 3 foto’s in te sturen voor review. Aan het einde van de maand komt er telkens een review video online. Groei adhv de feedback op de beelden van jezelf en anderen.

  Focus op inspiratie
  Maandelijks plaats ik een fotograaf in de kijker. Ik laat jullie zien wat mij inspireert; deel interessante links en laat je zien hoe dit jou ook kan helpen om te groeien als fotograaf. 

  Focus op coaching
  Een maandelijkse Q&A waar ik jullie vragen bundel en beantwoord.
  Je kan je vragen op voorhand insturen; ik groepeer alles en zorg dat je to the point info krijgt. Waar loop je tegenaan? Wat houdt je bezig? Wat ging supergoed?

  EXTRA’S
  Focus op techniek
  Zolang je lid bent, heb je volledige toegang tot de basiscursus fotografie. Een volledige cursus met stap-voor-stap; korte en to-the-point video’s waar ik alle basiszaken uitleg.
  Iets wat je technisch nog niet. Lukt? Zoek de bijhorende video en uitleg en fris je kennis even op.

  Focus op community
  Een private FB  groep voor alle leden van “in focus”. Een veilige plaats waar je foto’s kan delen, kan communiceren, elkaar kan steunen, vragen kan stellen en interessante topics kan delen. Een plaats om nieuwe fotografie-buddies te ontmoeten.

  Toegang tot alle inhouden van de voorbije 3 maanden!  Zo kan je meteen aan de slag gaan.

  Zolang je lid bent geniet je ook van 10% korting als je een Slice of Life reportage voor je eigen gezin bij me boekt.

   

  “Love it! Nog maar 1 maandje bezig met in focus en ik heb al zo veel bijgeleerd.” – Inez