GALLERIES

  Het verhaal van Lise en Frederik, Lou, Jeanne en Suze

  Of ik mee wou op een gezinsuitsstapje naar het museum en hen daar wou fotograferen? Een museum in hartje Brugge mét een fijne tuin. Tuurlijk!

  De kinderen gingen op verkenning in het museum, we zochten samen de museum kat en iedereen speelde in de tuin. Ondertussen dompelde ik me even helemaal onder in hun wereld en mocht ik deze momenten voor hen vastleggen. Hoe tof is dat!

  Een kortverhaal vol grote en kleine momenten.

  Ik vind het heerlijk om gezinsverhalen te vertellen, korte en lange. Je hoeft het niet ver te zoeken, you do you, en het kan zelfs al in een “korte” shoot.

  Een uitstapje dat bij jullie past, een spelletje dat jullie vaak spelen, een kookmomentje,… waar ik bij mag zijn. Een moment waar er ruimte is om te genieten als gezin en waar er ook tijd is om foto’s van jullie te maken. Een combinatie van spontane momenten en posing spelletjes die ik aanbreng om zo jullie gezinsverhaal in een variatie aan beelden te vertellen.

  Zij kozen voor een Pure Moments reportage in Brugge.

  PREV. ITEM
  BY:
  Karen
  ×
  January 12, 2024

  READ COMMENTS -

  0 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT