GALLERIES

  Gezinsfotografie – familie Cools

  Ze hebben 2 jonge kinderen en zitten middenin een verbouwing. Veel mensen zouden er op zo’n moment misschien niet meteen voor kiezen om een fotoreportage te boeken. Of hun hoofd zou er misschien niet naar staan. En toch, Sigrid en Piet kozen er bewust voor om net in deze drukke periode een gezinsreportage te doen. Om deze fase in hun leven vast te leggen. Want de kindjes worden snel groot en veranderen constant. En dat huis, dat heeft mooie beelden nodig eens het af is ;-).

  Over de locatie moest niet lang nagedacht worden. Naast het huis dat ze aan het verbouwen zijn hebben ze ook een tuin mét trampoline en een weide met schaapjes. Van persoonlijke herinneringen creëeren gesproken. Alles uit deze levensfase samengebracht in beelden, vastgelegd tijdens een ontspannen en speelse fotoreportage.

  Het was een koude winterdag, maar het licht was prachtig. Sigrid en Piet speelden met August en Jules, gaven de schaapjes eten, sprongen op de trampoline,… en ik, ik mocht het allemaal vastleggen.

  outdoor fotografie

  Ook zin gekregen in een fijne outdoor reportage? Een gestolen moment waar je samen met je gezin geniet van elkaar. Spelen, gek doen en knuffelen met mooie beelden als herinnering.

  Een blik achter de schermen? Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Volg me dan op Facebook of Instagram!

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Karen
  ×
  January 27, 2020

  READ COMMENTS -

  0 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT