GALLERIES

  Gezinsfotograaf – Sofie & Jens, Lisa, Lowie

  Sofie! Sofie is mijn beste vriendin. Al sinds we in de middelbare school in dezelfde klas terecht kwamen. Nadien woonden we 2 jaar samen op kot in Gent, wat een tijd! Maar ook na die periode bleef het contact intens. Ondertussen hebben we iets van 20 jaar (!) vriendschap op de teller staan en is ze de meter van mijn dochter.
  Sofie is ook al sinds de middelbare school samen met Jens. Onnodig om te zeggen dat ik hem dus ook heel goed ken.
  Als ik bij hen langsga is het dan ook altijd heel gezellig en voel ik me steeds welkom en echt thuis.

  Voor haar verjaardag besloot ik dat het tijd was om hen met hun prachtige gezin eens te fotograferen. Het was een heerlijke shoot. We speelden, lachten én ik ging onderuit met een blauw achterste als gevolg.

  Mama’s; het is misschien voor jullie ook een idee!
  Ik hoor soms dat de partner niet staat te springen voor een fotoreportage (voor alle duidelijkheid; Jens was wel heel enthousiast en kwam graag mee). Vraag voor je volgende verjaardag geen geschenk maar vraag hem gewoon om mee te komen voor een fotoreportage. Eén uurtje maar. Spelen, genieten, enthousiast zijn; gewoon jullie zelf zijn. Hij moet niet nadenken over een verjaardagscadeau, niks regelen. Wedden dat hij dat wel ziet zitten ;-).

  Alle foto’s bekeken? Dan zegt een Outdoor Adventure gezinsreportage je misschien ook iets. Kijk gerust eens rond op de site én misschien tot binnenkort!

  Liefs, Karen

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Karen
  ×
  December 20, 2019

  READ COMMENTS -

  0 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT