GALLERIES

  FJEDER

  Meet the family!

  inschrijven kan van 26/11/2021 tot 19/12/2021

  Voor de beginnende fotograaf die klaar is om vol zelfvertrouwen aan de slag te gaan met kinder- en gezinsfotografie! 

  Meer zelfvertrouwen!
  Betere foto's!
  Meer eigenheid als fotograaf!

  Dit ga je allemaal leren!

  De cursus bestaat uit een warm welkom, 4 online modules en 1 live dag.

  Welkom!

  Yes! Jij gunt jezelf deze cursus om te groeien als kinder- en gezinsfotograaf. Waar sta jij nu en waar wil je naartoe met je fotografie? We vliegen er meteen in!

  Locaties

  Fijne locaties vinden én deze ten volle benutten is een kunst op zich. In deze module leren we je kijken naar verschillende soorten locaties en leer je de mogelijkheden van een locatie op voorhand in te schatten.

  Poses en het komen tot spontane foto's

  Spontane foto's bekom je niet zomaar. Jij bent de gids die je klanten doorheen de fotosessie leidt én ervoor zorgt dat ze zichzelf kunnen zijn.
  Hoe je dat doet? Wij hebben een groot arsenaal aan poses, prompts en tips die we in deze module allemaal met jullie delen!

  Je stem als fotograaf?

  Wie ben jij als fotograaf en welk type gezinnen en beelden passen bij jou. Wij helpen je om je eigen stem te vinden en je eigen stijl te ontwikkelen. Op die manier maak jij de beelden waar zowel jij als je klanten gelukkig van worden.

  Klantencommunicatie en -beleving

  Een gezin fotograferen begint en eindigt niet op het moment van de reportage zelf. Hoe communiceer je met je klant voor-tijdens en na de shoot.

  Live dag

  Op 12 februari ontmoeten we elkaar.
  De vragen die we in tussentijd ontvingen zullen we dan beantwoorden en we gaan samen aan de slag om een gezin te fotograferen!