GALLERIES

  FJEDER

  Meet the family!

  inschrijven kan van 8/11/2022 tot 23/11/2021

  Voor de beginnende fotograaf die klaar is om vol zelfvertrouwen aan de slag te gaan met kinder- en gezinsfotografie! 

  Meer zelfvertrouwen!
  Betere foto's!
  Meer eigenheid als fotograaf!

  Dit ga je allemaal leren!

  De cursus bestaat uit een warm welkom, 4 online modules en 1 live dag voor de VIPS.

  Welkom!

  Yes! Jij gunt jezelf deze cursus om te groeien als kinder- en gezinsfotograaf. Waar sta jij nu en waar wil je naartoe met je fotografie? We vliegen er meteen in!

  Locaties

  Fijne locaties vinden én deze ten volle benutten is een kunst op zich. In deze module leren we je kijken naar verschillende soorten locaties en leer je de mogelijkheden van een locatie op voorhand in te schatten.

  Poses en het komen tot spontane foto's

  Spontane foto's bekom je niet zomaar. Jij bent de gids die je klanten doorheen de fotosessie leidt én ervoor zorgt dat ze zichzelf kunnen zijn.
  Hoe je dat doet? Wij hebben een groot arsenaal aan poses, prompts en tips die we in deze module allemaal met jullie delen!

  Beeldopbouw

  Je pakt niet zomaar een foto, je maakt hem. Hoe bouw je een goed beeld op? Welke elementen versterken je foto? Hoe integreer je deze kennis bij het maken van kinder- en gezinsfoto's.

  Klantencommunicatie en -beleving

  Een gezin fotograferen begint en eindigt niet op het moment van de reportage zelf. Hoe communiceer je met je klant voor-tijdens en na de shoot.

  Live dag

  ! Dit is enkel voor de mensen die kiezen voor het VIP traject !

  Op 11 februari ontmoeten we elkaar.
  De vragen die we in tussentijd ontvingen zullen we dan beantwoorden en we gaan samen aan de slag om een gezin te fotograferen!

  Wat de cursisten van 2022 zeggen...

  Marie

  Stefanie

  Sylvie

  Barbara

  “1 woord voor de live dag. WOW. Het was een echte me-dag. Ik heb niet alleen veel geleerd maar ook heel wat fijne mensen leren kennen. Jullie zijn een aanstekelijk duo.”

  “MTF is een goed onderbouwde cursus die je motiveert om zelf te leren kijken en redeneren waardoor je je eigen manier van werken verder kan ontwikkelen.”

  “Jullie spontaniteit druipt van het scherm. Wat ga ik nu op maandag doen ;-). Het werkboek was heel handig om extra notities te nemen en om achteraf op terug te vallen.”

  “De cursus is een dikke aanrader voor wie op zoek is naar zeer bruikbare en praktische tips en info rond kinder- en gezinsfotografie én op zoek is naar zijn eigenheid als fotograaf. Ik wou dat ik deze cursus vroeger gevolgd had want ik heb echt veel bijgeleerd.”