fbpx
GALLERIES

  Familie Vullers

  Eindelijk kan ik hem delen! Mijn eerste Slice of life shoot!

  Er was al even vraag naar…shoots waarbij niks geposeerd hoeft te worden. Gewoon, het dagelijks leven zoals het is.
  Ik kom 2 uurtjes bij jullie langs (of langer indien gewenst). Jullie zijn gewoon jezelf. Doen de dingen die jullie anders ook zouden doen; de zaken die typisch zijn voor jullie als gezin. Niks geforceerd, niks moet.

  Mijn eerste gezin was het gezin van Stefanie, Jeroen, Juul en Kamiel. Ik ging langs in de herfstvakantie. Er werd heerlijke pompoensoep gemaakt, gespeeld, Juul moest nog wat oefenen voor het leren lezen en rekenen en uiteraard kon een verkleedpartij niet ontbreken; want dat is één van de favoriete activiteiten bij de familie Vullers.

  Dit is wat mama Stefanie over de foto’s vertelde: “De foto’s zijn echt heel leuk! Kamiel vroeg 3x na elkaar om de slideshow te bekijken en mocht ik niet dringend mijn pc nodig hebben om aan mijn schoolwerk te beginnen, hij was nog bezig 🙂 Je hebt ook veel foto’s! Ik had niet verwacht dat er zoveel mooie tussen zouden zitten. (Niet dat ik twijfelde aan jou als fotograaf, maar wel aan ons als model) Wij vonden de shoot heel leuk! Ik vind dit soort foto’s veel leuker dan een geposeerde familieshoot. Dit vertelt zoveel meer over ons.”