GALLERIES

  Familie – Margot & Jurgen, Léonie

  Samen de natuur in trekken, een wandeling maken, spelen met de kindjes en ondertussen ongedwongen foto’s maken. Daar hou ik van!

  Eind augustus ging ik met Margot en Jurgen en hun dochtertje Léonie op stap voor een minishoot. Ik mocht ook al babyfoto’s maken van Léonie en familiefoto’s van de hele familie. Mama Margot is de bezielster van “Op Wolkjes” waar je terecht kan voor hele mooie, gepersonaliseerd (foto)geschenken. Ik werk geregeld met haar samen; want foto’s verdienen het om getoond te worden en niet enkel op je computer bewaard te worden! Ik ken het gezin dus goed én de sfeer was meteen ontspannen. Ook Léonie was de camera snel gewoon.

  Op 17 november staan er nog minishoots gepland. Ik heb nog 2 vrije plekjes. Heb je interesse; neem dan even contact met me op.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Karen
  ×
  October 30, 2018

  READ COMMENTS -

  0 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT