fbpx
GALLERIES

  Familie Beernaert

  Op een woensdagnamiddag is mama Sofie alleen thuis met haar 3 meiden. Ik ging langs om een gewone woensdagnamiddag mee te beleven én er een reportage van te maken!
  Misschien moet ik gewoon mama Sofie aan het woord laten over hun Slice of life gezinsreportage. Dit had zij te vertellen:

  “Gewoonweg heerlijk! 
  De perfecte thuismomenten in perfecte foto’s 🙂 love it! 
  De slideshow maakt me emotioneel..
  De kindjes vonden je superleuk, alles ging spontaan, we konden fijn doen wat we anders deden. De blikken die je trok van de meisjes wou ik altijd al op foto! Geniaal mooi. De thuislocatie vind ik ook leuk, dat zorgt ervoor dat iedereen echt zichzelf is. Over het douchemoment: ik heb nu dingen gezien die ik anders niet zie, omdat de deur meestal dicht is. Dus nog eens extra leuk die zussenfun in de douche op foto 🙂
  My god, Karen, ze zijn allemaal machtig mooi… Het zijn allemaal mijn favorieten!”

  Bij elke slice of life reportage ontvang je een stoefboek met de mooiste foto’s (twv 95 euro) en een persoonlijke slideshow om jullie momenten steeds opnieuw te herbeleven. Uiteraard krijg je ook alle foto’s (minimum 50 beelden twv 275 euro) digitaal in hoge resolutie
  Voor 425 euro kom ik al bij jullie langs (al deze extra’s inbegrepen!). Geen extra kosten voor kilometers in Oost- en West-Vlaanderen. Alles zit al in de prijs; zo weet je waar je aan toe bent!

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Karen
  ×
  January 15, 2020