fbpx
GALLERIES

  Een fotosessie als cadeau voor kerst of nieuwjaar?

  Het is alweer december. Ik had me voorgenomen om dit jaar niet tot december te wachten om mijn kerstcadeau’s te kopen. Je raadt het al. Mislukt! 

  Over 1 cadeau hoef ik echter niet na te denken. Het cadeau voor oma. Mijn nicht Lore en ikzelf geven al jaren hetzelfde cadeau aan oma, onze meter. Een kalender met foto’s van alle kleinkinderen en ondertussen ook van de achterkleinkinderen. 
  1 jaar hebben we ons gewaagd aan een ander cadeau. We bedachten dat elk jaar een fotokalender geven niet zo verrassend was. We wilden eens origineel uit de hoek komen. Groot was de teleurstelling bij oma. Zodoende zat ik dat bewuste jaar al op 2ekerstdag achter mijn computer om alsnog een fotokalender te maken. 

  Ondertussen snap ik het volledig. Ik hou zelf ook zoveel meer van ervaringen dan van dingen. Van genieten en (mee)beleven. Van de mensen die belangrijk zijn rondom mij i.p.v. dure gadgets. 

  En jij? Wat geef jij cadeau met kerst? Wat zou je graag krijgen? 
  Heb je er al eens aan gedacht om een fotosessie cadeau te doen? 

  Met een cadeaubon voor een fotosessie geef je een ervaring om nooit te vergeten. 
  Enerzijds is er het fijne moment dat je samen met je gezin /familie op de foto gaat. Een gestolen uurtje waarin er enkel aandacht voor elkaar is. Geen to do’s, geen huishouden, geen smartphone. Enkel jullie die spelen, lachen, knuffelen en genieten. Anderzijds is er de mooie herinnering aan dat moment in beeld. Digitaal en in een stoefboek. Zodoende genieten jullie niet enkel op kerst van jullie cadeau maar het hele jaar door. 

  Wie weet kan jij dan volgend jaar ook een mooie kalender maken van je gezin. 

  En als je in januari bij mijn oma langsgaat, dan ben je gewaarschuwd.  je krijgt de nieuwe kalender voorgeschoteld en wordt met aandrang verzocht om al door te bladeren tot december 2020. 

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Karen
  ×
  December 9, 2019