GALLERIES

  Day in the life

  Tips en info voor gezinnen

  Yay! Jullie day in the life reportage is geboekt. Ik heb er al ongelofelijk veel zin in en ik hoop jullie ook. Hieronder bundelde ik nog wat info en tips. Gewoon, om jullie al in de goeie mood te brengen.
  Samen maken we jullie gewone momenten buitengewoon!

  Jullie

  Wees jezelf!

  Jullie zijn het onderwerp van deze fotoreportage.
  Ik wil jullie vastleggen hoe jullie echt zijn, hoe de dynamiek is tussen jullie en hoe jullie connecteren. Wees dus gewoon jezelf!
  Ook de kindjes mogen zichzelf zijn. De ene al wat actiever en de andere misschien wat verlegen bij aanvang. Het maakt niet uit.

  Je huis

  De schoonheid van imperfectie.

  Vaak gaat een groot deel van de day in the life reportage bij je thuis door. Ik zal wellicht samen met jullie (kindjes) je huis doorkruisen. Op zoek naar leuke situaties, mooi licht en fijne momenten.
  Nog een beetje rommel hier of daar. Maakt niks uit! Het hoort erbij.
  Sommige imperfecties zullen bijdragen aan de foto's en andere hou ik uit beeld.

  Wat te doen?

  Elk moment is de moeite waard!

  Bij een day in the life reportage leg ik de dingen vast zoals ze zijn. We zetten niks snel-snel in scène.
  Toch kan het handig zijn om op voorhand eens na te denken over een aantal activiteiten die typisch zijn voor jullie. Dingen die jullie als gezin typeren of waar jullie steevast veel plezier aan beleven. Maak hier een lijstje van en kies er dan een 3-tal uit. Deze activiteiten kan je inplannen op het moment waarop ik langskom. Uiteraard breng ik de tussenmomentjes ook in beeld. Eens ik er ben zien we wel hoe het loopt!

  Extra

  Wil je ook graag nog een 'gewone' gezinsfoto. Laat dit dan even weten. Dan maken we hier zeker tijd voor.

  Wat de kledij betreft. Je hoeft zeker niet allemaal op elkaar afgestemd te zijn. Draag kledij waar je je goed in voelt, waarin je jezelf bent en je jezelf nadien herkent!