GALLERIES

  Dit was…oktober

  Ik weet niet hoe het bij jou zit…maar ik vind het altijd wel boeiend om me te laten inspireren door mensen die ik volg. Ik ben ook nogal nieuwsgierig van aard; dus hou ook wel van een blik achter de schermen of een inkijk in hun persoonlijke leven. 

  Snuisteren bij anderen en zelf niks delen…’t is misschien niet helemaal fair. Daarom heb ik besloten om vanaf nu maandelijks enkele zaken met jullie te delen. Geen nood…ik gooi niet mijn hele privé leven online. Maar toch; iets meer over mezelf en niet enkel de foto’s van anderen. 

  Zo begint mijn meest recente nieuwsbrief. Ook benieuwd naar meer? Schrijf je dan via onderstaande link in voor de nieuwsbrief.
  Ik beloof dat ik jullie niet té vaak stoor en je kan op elk moment uitschrijven.
  Wie de nieuwsbrief volgt krijgt alvast maandelijks een inkijkje én blijft op de hoogte van de nieuwste shoots en acties. Dus…allen daarheen!
  (Check zeker ook je spam folder bij de eerste inschrijving én voeg me even toe aan veilige contactpersonen als de mail daar toekomt)

  https://mailchi.mp/8972a4db3a8a/ditwas

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Karen
  ×
  November 2, 2019

  READ COMMENTS -

  0 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT