GALLERIES

  Communiefotograaf

  Communiefotografie (of lentefeest ;-))…ik hou er enorm van!
  Mijn eerste 2 communieseizoenen als fotograaf had ik er een haat/liefdeverhouding mee. Ik vond het geweldig om met kinderen te werken en hen te fotograferen. Maar ik kwam soms in situaties terecht waar ik nog onzeker was of waarin ik me niet kon vinden.

  Ik reflecteerde, dacht na en overliep mijn foto’s. Waarom was die ene shoot zo’n succes en had ik bij de andere toch een dubbel gevoel. Ik zocht naar “mijn stijl”. Zowel in manier van werken als in de foto’s op zich.

  De voorbije 2 jaar werkte ik dan ook op een andere manier en kan ik zeggen dat ik het communieseizoen GE-WEL-DIG vind!
  Ik ontmoette een pak fijne kinderen en tieners. Elk met hun eigen stijl, wensen en persoonlijkheid. Op hun paasbest maar met het speelse vaak diep of iets minder diep onder die mooie outfit.

  Hoe ga ik te werk…ik selecteer een aantal fijne en gevarieerde locaties. Jullie kiezen de locatie die jullie het meest aanspreekt en dan neem ik je zoon/dochter mee op pad. Ik leer hen kennen, we hebben plezier, we creëeren SAMEN! We maken ECHTE foto’s. Een weergave van je kind op zijn/haar allermooist maar toch vooral zoals hij/zij is.

  Nadien kunnen jullie uit een gevarieerde reeks foto’s de favorieten kiezen voor kaartjes/bedankjes OF je kan ze gewoon ook allemaal aankopen. In de reeks vinden jullie portretten, foto’s waar de kinderen volledig opstaan, details,…

  Vaak krijg ik de vraag of broer/zus ook even mee op de foto mag. Dit kan zeker. Op het einde van de fotoshoot maak ik hier graag tijd voor.

  Met het hele gezin mee op de foto? Wat een geweldig idee. ‘t is de moment :-)! Ook hiervoor heb ik 2 pakketten ontwikkeld. We doen dit niet op de fotografeerdagen omdat ik graag iets meer tijd voor jullie voorzie.

  Graag nog meer info? Contacteer me of kijk hier. Er zijn nog plaatsjes voor 2019.
  Pas in 2020 een fotograaf nodig voor communie of lentefeest? Je kan op mijn mailinglijst. Dan ontvang je volgend jaar als eerste alle info ;-).

   

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Karen
  ×
  February 4, 2019