GALLERIES

  Babyfotografie Cis

  Begin januari mocht ik baby Cis en zijn ouders fotograferen in mijn daglichtstudio. Ik vind pure babyfotografie geweldig. Geen props, geen onnatuurlijk geposeer. Gewoon, echt en oprecht, zoals jullie je baby ook knuffelen en vertroetelen als ik er niet bij zou zijn!

  Cis…een cutie. Echt een mega-schattig kereltje met de liefste ouders. Hoe ze voor hem en voor elkaar zorgen, het was zo mooi om te zien. Ik zie het vaak bij kersverse ouders. Alles is nieuw en er ontstaat een nieuwe dimensie in de connectie onderling. Iets van “wij 2 kennen onze baby én doen dit samen”. Ik was helemaal gecharmeerd door hen!

  Ze kwamen langs in mijn daglichtstudio. Die is er eigenlijk al bijna een jaar; maar ik gebruikte hem tot nu toe amper. Gewoon, ik vond niet meteen hoe ik dit in mijn aanbod kon integreren. Tot nu. Het was zo fijn om hen hier te ontvangen dat ik heb besloten om mijn daglichtstudio elke vrijdagvoormiddag te openen voor ouders/mama’s en hun baby. Zo is er voor baby’s nu ook een Pure Moments reportage mogelijk.

  Geniet alvast mee van kleine Cis en zijn ouders bij hun Pure Moments reportage!

  Babyfotografie

  Helemaal tot hier gescrold. Geweldig!
  Misschien wil je meer info over mij of over de mogelijkheden voor fotoreportages. Klik dan even op de linkjes.
  Je kan me ook volgen op Instagram voor een blik achter de schermen.
  Wil je meteen een Pure Moments reportage boeken? Geweldig!

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Karen
  ×
  January 23, 2020

  READ COMMENTS -

  0 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT