GALLERIES

  Baby Charlie

  Een nieuwe website betekent ook een nieuwe blog. Ik wil jullie af en toe iets méér kunnen tonen van een fotoshoot. Niet enkel 1 beeld op instagram of enkele foto’s op Facebook. Ik vind het belangrijk dat jullie een idee hebben van de beelden die gemaakt én afgeleverd worden na een lifestyle babyshoot aan huis. Ik zal dus ook proberen om regelmatig te bloggen en de link even te delen op Facebook als er een nieuwe blog verschijnt (volg dus zeker mijn pagina op Facebook als je op de hoogte wil blijven)!

  Tijdens de voorbije zomer mocht ik langsgaan om het verhaal van baby Charlie en zijn gezin vast te leggen. Wat een fijn gezin! We begonnen met wat foto’s van Charlie alleen, hij was superrusting en bijna de hele tijd aan het slapen! Ook grote broer was snel ontdooid en mocht mee op de foto. Wanneer er oudere broertjes of zusjes zijn probeer ik hen altijd bij de fotoshoot te betrekken. Ze krijgen de tijd om alles eerst eens te bekijken, om wat aan mij en mijn camera te wennen en ten slotte gaan ze mee op de foto. Nadien maakten we ook ruim de tijd voor foto’s van het gezin én van mama met de jongens. Want Maxine is zelf fotografe (jaja, beetje extra stress voor mij) en staat dus vaker achter de camera dan voor de lens.

  Heb je na het zien van de foto’s interesse in een lifestyleshoot aan huis? Super! Bekijk hier even de mogelijkheden of contacteer me snel :-).

  nawboen-baby newborn-baby newborn-baby newborn-baby-broer newborn-baby newborn-baby Newborn-gezin-baby Newborn-gezin-baby newborn-mama-gezin-jongensmama newborn-baby newborn-baby Newborn-gezin-baby newborn-baby

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Karen
  ×
  September 24, 2018

  READ COMMENTS -

  0 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT