/// Fien&Daan ///

In mei mocht ik het huwelijk van Fien en Daan vastleggen. Ik had hen al eens voor de lens voor een verlovingsshoot (zie hier en hier) dus het was een blij weerzien. Hun huwelijk was in 1 woord AF. Er was op alle details gelet: frisse decoratie, goodie bags in de kerk, een snoepbar, pins voor de gasten, … De dag was perfect gepland met voldoende tijd voor de familie en om te genieten. Enkel de regen probeerde wat roet in het eten te strooien maar ook daardoor lieten Fien en Daan zich niet kennen. Als fotograaf zijn dit soort huwelijken fantastisch om te mogen vastleggen; dus graag meer van dat voor 2015 (in 2014 ga ik er eerst even tussenuit in zwangerschapsverlof; maar boekingen voor 2015 worden reeds aangenomen!)!!!

Fien en Daan; jullie huwelijksdag was prachtig en jullie straalden beiden van begin tot einde. Ik wens jullie samen een fantastische toekomst toe!!!

F&D1 F&D2 F&D3 F&D4 F&D5 F&D6 F&D7 F&D8 F&D9 F&D10 F&D11 F&D12 F&D13 F&D14 F&D15 F&D16 F&D17 F&D18 F&D19 F&D20 F&D21 F&D22 F&D23 F&D24 F&D25 F&D26 F&D27 F&D28 F&D29 F&D30 F&D31

 

 

/// Volg me ook op Facebook: Foto_karen ///

/// Info en boekingen via karen_nachtergaele@hotmail.com ///

/// Karen ///

 

Advertenties

2 thoughts on “/// Fien&Daan ///

  1. Pingback: /// Fien&Daan – after weddingshoot /// | Foto_Karen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s