/// Familie Vandenheede ///

Wendy is een jeugdvriendin van mij en Massimo is een ex-klasgenootje van mijn broer. Ik ken hen beiden dus al heel lang en vond het dan ook fantastisch toen ze me vroegen om hun gezin te fotograferen. De locatie die ik voor hen in gedachten had; was net wat ze zelf ook in gedachten hadden :-). Het werd een fijne en ontspannen voormiddag! Hierbij een selectie van hun foto’s:
W&M1 W&M2 W&M3 W&M4 W&M5 W&M6 W&M7 W&M8 W&M9 W&M10 W&M11 W&M12 W&M13 W&M14 W&M15 W&M16 W&M17

 

///Wil je op de hoogte blijven; volg me dan op Facebook: Foto_Karen///

///Wil je zelf leuke en spontane foto’s; neem dan contact op via karen_nachtergaele@hotmail.com///

///Karen///

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s