/// Heleen&Billy ///

Het voorbije jaar had ik het geluk om fotograaf te zijn op het huwelijk van enkele goede vrienden. Het huwelijk van vrienden vastleggen is altijd een beetje speciaal. Je maakt hun voorbereidingen van heel nabij mee maar ook hun huwelijksdag beleef je van op de eerste rij. Je weet, nog meer dan anders, hoe ze naar deze dag toegeleefd hebben en je wil hen dan ook een mooie herinnering aan deze dag bezorgen.

Dit was ook zo’n dag…alles was tot in de puntjes voorbereid, familie en vrienden waren superenthousiast, het weer zat mee…genieten dus!

Billy en Heleen; het was fantastisch om jullie dag op deze manier te beleven. Geniet van de herinneringen en van elkaar!

H&B1 H&B2 H&B3 H&B4 H&B5 H&B6 H&B7 H&B8 H&B9 H&B10 H&B11 H&B12 H&B13 H&B14 H&B15 H&B16 H&B17 H&B18 H&B19 H&B20 H&b21 H&B22 H&B23 H&B24 H&B25 H&B26 H&B27 H&B28 H&B29 H&B30 H&B31 H&B32 H&B33 H&B34 H&B35 kopie H&B36

/// Vond je deze shoot de moeite waard; neem dan zeker ook een kijkje op mijn facebookpagina!

/// Wil je zelf graag eens op de foto of wil je iemand een shoot cadeau doen; neem dan snel contact met me op —> karen_nachtergaele@hotmail.com

/// Karen ///

Advertenties

One thought on “/// Heleen&Billy ///

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s