/// Heleen&Karel ///

Het huwelijk van vrienden fotograferen is steeds bijzonder.  Ik ken Karel al heel lang en toen hij Heleen leerde kennen tijdens onze studententijd leerde ik haar ook beetje bij beetje kennen. Ondertussen zijn ze reeds vele jaren een koppel en stapten ze in augustus in het huwelijksbootje.

Karel en Heleen; ik vond het fantastisch om jullie huwelijksdag vanop de eerste rij te mogen volgen en vastleggen. Jullie kozen fantastische locaties uit, zagen er beiden stralend uit en genoten zichtbaar van alles wat jullie overkwam. Veel geluk samen!

H&K1 H&K2 H&K3 H&K4 H&K5 H&K6 H&K7 H&K8 H&K9 H&K10 H&K11 H&K16 H&K19 H&K12 H&K15 H&K20 H&K17 H&K18 H&K14 H&K21 H&K22 H&K13 H&K23 H&K24 H&K27 H&K25 H&K26 H&K29 H&K28 H&K30 H&K31 H&K32 H&K33 H&K34 H&K35 H&K36 H&K37

/// Vond je deze shoot de moeite waard; neem dan zeker ook een kijkje op mijn facebookpagina!

/// Wil je zelf graag eens op de foto of wil je iemand een shoot cadeau doen; neem dan snel contact met me op —> karen_nachtergaele@hotmail.com

/// Karen ///

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s