/// waarom het even stil was ///

Dag allemaal,

In de periode mei-juni blogde ik een hele reeks shoots. Erna werd het plots stil op de blog; ik heb nochtans niet stil gezeten. Door de drukte werd bloggen echter steeds naar de laatste plaats op mijn to-do-lijstje verschoven en uiteindelijk naar het volgende lijstje om dan toch weer uitgesteld en uiteindelijk geschrapt te worden.

Ik had eind juni heel wat te doen voor mijn job in het onderwijs; ik moest een huwelijk en enkele shoots afwerken – die ik binnenkort zeker zal bloggen -,  ik moest me voorbereiden op een fotografie-workshop in Sint-Petersburg  die ik in juli volgde (reis voorbereiden, papieren in orde maken, research doen,…) én ik moest onze reisroute voor onze vakantie in Kroatië uitstippelen (wat maar zeer miniem gelukt is).

Ondertussen zijn de workshop én de vakantie voorbij, zit ik weer vol energie én schuif ik het bloggen niet naar onder op mijn lijstje!

De workshop was super interessant, mijn internationale fotografie-familie werd weer iets groter én Sint-Petersurg is een fantastische stad! Via deze link kan je het resultaat van de workshop bekijken. Een slideshow met de fotoreeksen van alle deelnemers. Mijn reeks rond kinderen met autisme in Rusland komt ergens aan het einde van de slideshow; bekijk zeker ook de foto’s van de andere deelnemers want die zijn ook de moeite waard!

inmyworld_karennachtergaele_04De reis ging naar Kroatië en ondanks een beperkte voorbereiding was het heerlijk (wie iets van de reis wil zien kan terecht op mijn instagram). Ik ben nu dus klaar voor de shoots die op de planning staan, het huwelijk van komende zaterdag én om alle nog-te-bloggen reeksen op jullie los te laten. Hier alvast enkele previews!

daphné&Jarno Fiona jubileum vrijgezellen

 

/// Vond je deze blogpost leuk, neem dan zeker een kijkje op mijn facebook pagina en volg me daar!///

///Heb je eenvraag, wil je graag zelf op de foto of wil je iemand een fotoshoot cadeau doen; e-mail me op karen_nachtergaele@hotmail.com///

///Karen///

Advertenties

3 thoughts on “/// waarom het even stil was ///

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s