/// Yvonne ///

Yvonne is mijn vriendin uit Zwitserland. We leerden mekaar kennen in Barcelona waar we deelnamen aan een voorbereidingsweekend voor een project rond jeugdwerk dat we in India zouden gaan uitwerken (complex he :-)). Van bij de eerste ontmoeting was er een klik en deze is sindsdien niet meer weggegaan. In India hadden we minder contact dan gehoopt doordat we beiden in een andere regio terecht kwamen. Terug in België/Zwitserland besloten we echter om elkaar op te zoeken. Nu; 4 jaar later; zien we elkaar nog geregeld. Een lang weekend, een vakantie en gekke ingeving,… we maken van elke gelegenheid gebruik om samen tijd door te brengen. In België of in Zwitserland. Tijdens het hemelvaartweekend waren wij op bezoek bij Yvonne en haar vriend. Ze verwachten begin augustus hun eerste kindje. Tussen het bijpraten, sightseeën, wandelen en dineren door maakten we ook wat tijd om enkele bolle-buik-foto’s te maken. Hier een mini selectie…

Yvonne1b Yvonne2b Yvonne3b Yvonne4b

 

Heb je van deze shoot genoten —> Show me some love op Facebook!

///Karen///

Advertenties

One thought on “/// Yvonne ///

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s