/// Dit was mei ///

Dit was mei…als ik mijn telefoon mag geloven. De kleine alledaagse dingen vastleggen. Ik kom er vaak niet aan toe met mijn camera maar wél met mijn telefoon.

Iphone_mei

/// Een superweekend in Zwitserland, een aperitiefje op één van de weinige zonnige dagen, late night editen, sporten, een ‘tropisch’ vrijgezellenfeest, tijd inhalen met Yvonne, de world press photo tentoonstelling gaan bekijken (en andere tentoonstellingen), voorbereidingen treffen voor de trips die eraan komen deze zomer, een bokswedstrijd gaan bekijken én verder werken aan mijn persoonlijk fotoproject rond boksen, onthaasten met kofiie (én wat een zicht…Zurich it is!), gezellige avonden,…///

Alle foto’s werden genomen met mijn telefoon en verwerkt met #VSCOcam de meeste foto’s verschenen ook op instagram!

Karen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s