/// Luca ///

Luca1

Begin februari had ik foto’s nodig van “hoe het er in een Belgisch restaurant uitziet”. Dit was ifv mijn trip naar Burundi. Ik kende Luca zijn mama via via en ze waren bereid om me bij hen te laten fotograferen. De zaal, de keuken,… het werd een fijne avond en de Burundese jongeren waren enorm blij met hun foto’s van restaurant ‘il ricordo‘. Foto’s uit Burundi vind je hier en hier!

Enkele weken geleden belde de mama van Luca me plots op of ik nu ook haar zoon wou fotograferen voor zijn communie. En zo ging ik Luca op een zonnige zaterdagnamiddag halen om foto’s te nemen. Geniet mee van de laatste communiefoto’s van dit jaar!

Luca2

Luca3

Luca4

Luca5

Luca6

Luca11Luca8

Luca9

Luca10

Luca7

Luca12

Luca13

/// Vond je deze shoot de moeite waard; neem dan zeker ook een kijkje op mijn facebookpagina!

/// Wil je zelf graag eens op de foto of wil je iemand een shoot cadeau doen; neem dan snel contact met me op —> karen_nachtergaele@hotmail.com

/// Karen ///

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s