…terug van weggeweest…

Het was een tijdje stil op de blog en op de Facebookpagina van Foto_Karen… Dat wil echter niet zeggen dat ik heb stilgezeten. Ik verwerkte heel wat nieuwe boekingen en had gesprekken met een aantal koppels van wie ik het huwelijk zal fotograferen in 2013 én 2014 (!!!). Dus; de komende maanden zal er van alles te zien zijn op de blog!

Verder trok ik ook voor 2 weken naar Burundi om er te fotograferen voor VIC kinderrechten ngo. Foto’s en een persoonlijk verhaal over deze ervaring volgen nog op mijn persoonlijke blog en misschien ook hier. Voor wie niet kan wachten is er al één en ander te zien en te lezen op de website van VIC. Neem een kijkje op hun blog ( hierhier en hier)!

In Burundi werd ook de winnaar van de loveshoot geloot (met dank aan mijn lieve én bevallige assistent :-)). Proficiat aan Ine Max; je mag me een e-mail sturen om verder af te spreken! (Denk eraan om zo snel mogelijk contact op te nemen; de shoot kan gepland worden in maart of april – zoals te lezen was in de voorwaarden van de wedstrijd)

IMG_0090  IMG_0092

Om jullie toch al even mee te laten genieten van het prachtige Burundi heb ik alvast een kleine selectie gemaakt uit mijn iPhone foto’s; bewerkt met instagram. Geniet mee:

Burundi mozaiekWarme groetjes en tot gauw

*Karen*

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s