Win een Loveshoot!

Op 14 februari zal ikzelf ver weg zijn van alle valentijnsdrukte…ik ben dan in Burundi om er te fotograferen voor VIC kinderrechten ngomaar omdat ik bij terugkomst graag een enthousiast koppel wil verrassen met een fotoshoot verloot ik die op valentijn!

Een “onschuldige burundeese kinderhand” zal op die dag de winnaar uitloten!

Hoe kan je winnen:

* Fan worden van Foto_Karen op Facebook

* Deze actie delen op Facebook

* Hieronder een berichtje nalaten waarom je graag wil winnen

WinnenGoed om weten:

* De loveshoot moet plaatsvinden in de maand Maart of April.
* Jullie ontvangen min 25 digitale bestanden na de shoot.
* 30km verplaatsingskosten vanuit Dentergem inbegrepen; verdere verplaatsing mogelijk aan 0,35euro/km.

{Spread the word}

Good luck!

*Karen*

Advertenties

20 thoughts on “Win een Loveshoot!

 1. Hey Karen!
  Door jou foto’s te zien ben ik zelf fotografielessen gaan volgen. Het lijkt me leuk om me ook zelf (samen met Bruce) eens te laten fotograferen en daarbij ideetjes op te doen om zelf leuke foto’s te maken. Groetjes, Soet

 2. Binnen ongeveer 3 weken wordt ons eerste babytje geboren. Een mix van Afrika, Midden Oosten en Europa. Het zou fantastisch zijn om professionele foto’s van ons 3-tjes te hebben!
  Oh hopelijk trekt het Burundeesje onze naam! Veel plezier in Burundi!

 3. een love-shoot… Awel… wij zijn op 19 februari 25 jaar gehuwd. En de liefde is nog altijd zeker even groot, om die te zeggen dat die nog altijd groeit. Dit zou wel een mooi cadeau zijn. Niet dat we echt héél fotogeniek zijn maar een mooie foto van wij tweetjes hebben we niet echt.

 4. Hallo, mijn vriend en ik kennen elkaar net een jaar.. Samen bouwen we verder aan onze toekomst en een fotoshoot zou echt leuk zijn. Foto’s van jou zijn echt prachtig en ook de onverwachte foto’s zijn heel mooi om te zien.. Het zou leuk zijn dat we iedereen kunnen laten zien dat we echt verder willen met elkaar 🙂

 5. Wij zouden graag winnen omdat foto’s van ons gezin nemen niet zo eenvoudig blijkt te zijn maar ik wel graag eens één zou hebben, omdat ik heel erg van foto’s hou, omdat ik jouw foto’s pareltjes vind, omdat jij een leuke madam bent, kortom, om veeeeeele redenen! Duimen maar…

 6. Na de superreportage van ons huwelijk een reportage van onze meisjes? met als hoogtepunt een foto van ons 4-tjes? Zie ik volledig zitten om er een absoluut fleurige lente van te maken 🙂 Succes in Burundi!!

 7. Hey Karen! Prachtige foto’s 🙂 Een professionele fotoshoot zou geweldig zijn, vooral dan omdat Kevin en ik amper mooie foto’s van ons beiden hebben. Het vormt nogal een uitdaging om een mooie foto te maken van ons 😉 iets voor jou? Groetjes! x

 8. Sinds ons Warreke er is hebben we maar weinig foto’s van ons 2-tjes meer … Maar eigenlijk gewoon omdat het fijn is om enkele supermooie foto’s te hebben waar we onze kaderdoos kunnen mee bijvullen!
  groetjes en nog veel plezier in Burundi!

  x

 9. Tien jaar geleden bleef iemand me maar al dansend duwen” ikke heel klein madammeke”, klein maar dapper wou ik dat groot iemand toch wel even op zijn plaats zetten…hmmm het enigste wat ik eruit kreeg toen ik die grote man zag…euh zo ne schone jongen mag mij wel duwen….
  De grote man vond dit heel spannend en bleef maar in mijn buurt dansend duwen….toen hij na mijn enkele Hoegaardens vroeg naar mijn telefoonnummer….zei ik als kalimero…ik zeg het je één keer en daar moet je het maar mee doen…!
  Toen is het jij bent groot en ik ben klein verhaal begonnen….trouwen…huisje..boompje…kindje…
  Dus als kleine kalimero zou het wel leuk zijn met mijn grote man en ons liefdeskindje ( 13 februari) een leuke ontspannende fotoshoot te winnen!
  XXX

 10. Eindelijk eens ne schone foto van francis en ik… na 11jaar :-)!
  Je foto’s zijn altijd prachtig en vooral je artistieke kant vind ik zeer inspirerend!
  Ik hoop dak getrokken wordt!!!!!
  maar ben zowiezo benieuwd naar de resultaten!!
  knufx

 11. We zijn al 12 jaar samen en wie weet kan deze fotoshoot wel ons opstapje betekenen naar een mogelijke toekomstige trouwreportage.
  En nu hopen dat het kindje ons uitloot.

  Groetjes en nog veel fotoplezier in Burundi,

 12. Een mooie fotoshoot in maart of april van mijn man en mij…waarom zouden we willen? Misschien omdat een professionele shoot geleden is sinds ons huwelijk? Of omdat in een nieuw samengesteld met vier kinderen vooral de kinderen op de foto’s staan. Of de hond? Of omdat eind april onze liefdesbaby ging geboren worden maar een wrede speling van de natuur daar anders over besliste? Of omdat we graag op de foto staan? Of omdat we fan zijn van een fotografe die ook foto’s maakt in Burundi? Of omdat het in maart lente wordt? Of omdat onze Liefde zo schoon ‘pakt’ op foto? Of gewoon omdat het geluk aan onze zijde staat. Dat kan ook. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s