Emmy & Patrick_Just Married

Eind mei had ik het genoegen om het huwelijk van Emmy en Patrick te fotograferen. Dit was geen traditioneel huwelijk. Emmy en Patrick zijn reeds heel wat jaren een koppel en hebben ook reeds 2 kinderen. De week voor het wettelijke huwelijk gaven ze reeds een trouwfuif voor vrienden, familie, collega’s,… Het wettelijke huwelijk, waarop ik aanwezig was, werd de zaterdag nadien in intieme kring gevierd (met hun ouders, broers en zussen en de kinderen). Dit was echter buiten de collega’s van Emmy gerekend die ervoor zorgden dat de kids uit de klas van ‘juf Emmy’ allemaal aan het stadhuis stonden en die voor een doppen-verrassing zorgden bij thuiskomst.

Het was een prachtige dag en na thuiskomst van het stadhuis werd de deftige kledij algauw ingeruild voor shorts, topjes en zwemkledij. Het werd een heel ontspannen, zonnige, lekkere,… (na)middag.

Het was fijn om deel te mogen uitmaken van deze fantastische dag!

*Karen*

PS: Als jullie op de hoogte willen blijven van mijn foto-werk “like” dan mijn Facebookpagina Foto_Karen of volg deze blog (rechterkolom naast dit bericht)!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s