Beautiful Julie

Hallo allemaal,

Hier ben ik terug! Het is lekker druk geweest op de blog de laatste tijd; ik hoop dit tempo te kunnen aanhouden en jullie geregeld nieuwe foto’s voor te schotelen!

Ik ken Julie al jaren. Lang geleden was ik haar chiroleidster. De laatste jaren zag ik haar geregeld terug tijdens het ‘uitgaan’. Een aantal weken terug kocht ik een nieuwe lens en die wou ik natuurlijk graag eens uittesten. Toen ik een model zocht moest ik spontaan aan Julie denken. En zo gebeurde het; we trokken er een namiddag op uit; hadden veel plezier en hier is het resultaat:

Groetjes *Karen*

PS: Als jullie deze post leuk vinden kunnen jullie dit steeds delen via FB. Gewoon de post openen en onderaan op het FB-icoontje klikken 😉

Advertenties

One thought on “Beautiful Julie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s