…Veranderingen…

Dag allemaal,

Vorige week had ik een weekje schoolvakantie dus een weekje extra-fotografie-werktijd… Ik maakte van de gelegenheid gebruik om een aantal zaken af te werken, enkele shoots te plannen, enkele zaken op orde te zetten,…. Maar daarnaast dacht ik ook veel na over de toekomst; waar ik naartoe wil; hoe ik alles georganiseerd kan krijgen en overzichtelijk kan houden;…

Ik heb daarom beslist om 2 blogs te schrijven ipv 1-tje. De aandachtige kijkers en lezers hadden het misschien al opgemerkt; deze blog veranderde van naam en heet voortaan fotokaren.wordpress.com. Hier zal ik al mijn commercieel werk tonen (huwelijks-, zwangerschaps-, familie-, baby-, portretfotografie). Samen met deze blog startte ik ook een facebookgroep foto_karen. Neem gerust een kijkje en “vind leuk” ;-)!

Mijn andere blog karennachtergaele.wordpress.com blijft ook bestaan. Daar zal ik mijn persoonlijk werk plaatsen. Vrije opdrachten die ik maak voor de les, voor mezelf of in opdracht van organisaties. Dit zijn meestal reportages rond een specifiek thema of losse portretten. Neem daar dus ook geregeld een kijkje.

Wil je gewoon verwittigd worden wanneer er een nieuwe post verschijnt; dan kan je de blog volgen (“Follow”). Op die manier ontvang je telkens een e-mail wanneer er een nieuwe blogpost verschijnt.

En; omdat een blogpost met enkel tekst maar saai is….

Happy wednesday!

*Karen*

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s