Kathy & Wim _ in Love

Toen ik er met Kathy en Wim op uit trok voor hun verlovingsshoot was het ijskoud. De dag voordien belde Kathy me nog op om te vragen of ik het nog zag zitten… En of! “En jullie?” vroeg ik met een bang hartje. “Ja hoor” zei Kathy “maar ik ga niet met een dikke jas aan op de foto staan…” En zo trokken we op pad. Mooi uitgedost en met veel “goesting” om er iets moois van te maken.

Ik kijk al uit naar hun huwelijk in mei! Maar hier zijn alvast enkele verlovingsfoto’s:

*Karen*

Advertenties

One thought on “Kathy & Wim _ in Love

  1. Pingback: Kathy & Wim _ Just Married | Foto_Karen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s