Paris Chérie

Jaren geleden leerde ik Sofie kennen op de middelbare school. Het was het begin van een prachtige vriendschap. Na de middelbare school besloten we om samen op kot te gaan. 2 mooie jaren op ons verdiep in de St. Annastraat en 1 jaartje samen in Gent zouden volgen.

Toen het einde van onze studententijd en onze samenwoontijd naderde besloten we om “eens samen op citytrip” te gaan. Ondertussen zijn we reeds een aantal jaren weg uit Gent en is het er EINDELIJK van gekomen. Begin november trokken we samen voor drie dagen naar Parijs.

Het waren 3 heerlijke dagen. Gezellig rondkuieren, wijntjes drinken, vastzitten in de metro-ingang, allerlei monumenten bezoeken, genieten van straatartiesten, fotograferen en vooral héél veel bijkletsen!

Geniet mee van onze ontdekkingstocht door Parijs:

Sofie, bedankt voor de heerlijke dagen in Parijs! Moeten we zeker nog eens overdoen (er zijn nog vele steden te ontdekken he ;-)!

*Karen*

 

Advertenties

One thought on “Paris Chérie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s