Pandan Island

Alweer een tijdje geleden sinds ik mijn laatste blogpost plaatste… Het combineren van jobs, editen van foto’s, volgen van lessen,…neemt heel wat tijd in beslag en dan is de blog soms wel eens het laatste wat aan bod komt. Maar; vandaag heb ik een persoonlijke post voor jullie klaar!

De voorbije zomer trok ik, zoals de meesten onder jullie wellicht al weten, voor een goeie 3 weken naar de Filipijnen. Ik maakte er foto’s van straatkinderen voor 2 ngo’s (Childhope en VIC). Een deel van de foto’s hieromtrent verscheen reeds op de blog (voor wie de foto’s nog niet zag en de verhalen nog niet las: neem zeker eens een kijkje!).

Vandaag heb ik nog meer over de Filipijnen, maar dit keer een heel ander soort foto’s. Op het einde van mijn verblijf werd ik uitgenodigd door Pieter en B. om hen, samen met 2 van hun vrienden, te vergezellen op hun trip naar Pandan Island (Mindoro – Filipijnen). Op Pandan Island verbleven we in een hut-kamer op het strand en doodden we de tijd met relaxen, lezen, zwemmen, zonnen, snorkelen (voor de kust en in het mount apo reef),… Op het eiland is slechts één resort dat uitgebaat wordt door een koppel. Er zijn 17 kamers/hutten/bungalows en enkele medewerkers. Dus druk is het er nooit!

Geniet mee van de rust en pracht van Pandan Island!

Voor mij was dit een prachtige afsluiter van een beklijvende reis. Ik hoop ooit terug te keren naar de FIlipijnen; zowel om verder te werken aan foto projecten alsook om te genieten van de prachtige omgeving, de vriendelijke mensen, het lekkere eten en het mooie weer!

*Karen*

PS: Pieter en B. bedankt voor de fijne tijd!!!

Advertenties

One thought on “Pandan Island

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s