Let’s go for it!

Na veel twijfelen; Ja ik doe het…nee ik doe het niet…ik wacht er nog even mee…of misschien toch (niet)…heb ik besloten om er toch maar voor te gaan en een blog te beginnen.

In plaats van mijn foto’s gewoon op mijn computer te laten staan en in mijn kasten te laten liggen zal ik ze hier met jullie delen. Het voelt allemaal een beetje aan als me blootgeven, het is allemaal een beetje spannend maar het is tegelijkertijd ook een nieuwe uitdaging. Ik zal proberen om geregeld nieuwe posts (mét foto’s) te plaatsen en natuurlijk ben ik benieuwd naar jullie reacties; dus laat maar komen!

*karen*

Advertenties

One thought on “Let’s go for it!

  1. Heel tof karen! Zo kunnen we ook wat meegenieten 😉
    En ja hoor er zullen er wel nog veel volgen!!!
    ‘k zie het volledig zitten voor binnen ongeveer 83 daagjes 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s